Jegyes fotózás

A jegyes fotózás alkalmával az ismerkedés kapja a legfontosabb szerepet. Megtanulunk együtt dolgozni, megszokjátok a kamerát és persze engem is :).
Itt még nincs esküvői ruha sem szűk öltöny, laza cuccban, egy közös délutáni kirándulás alkalmával, felkészülünk a majdani esküvői kreatív fotózásra. Az itt készült fotókat tudjátok használni a meghívón vagy épp az esküvői dekorban is szerepet kaphat.

Kreatív esküvő fotózás

A kreatív esküvői fotózás mindig a kedvencem volt, mert a jól választott helyszínek és a párok egyénisége miatt sosem lehet egyforma. A vidám hangulat és az őszinte pillanatok is sokszor megfűszerezik ezeket az alkalmakat. A felszabadult párokat nagy élmény fotózni, azon dolgozom, hogy külön napon tudjuk megejteni ezeket a fotózásokat, hogy a helyszín is elérhető és megfelelő legyen és, hogy ne kelljen futni épp valamelyik szertartásra. A jó fotókhoz pedig a megfelelő fények délután, az esti órákban érkeznek.

Szertartások

Precizitást és odafigyelést igénylő része a fotós szakmának, ahol nem lehet hibázni. A pillanatok megismételhetetlenek és ha lemaradsz, buktad. Egy gyűrűhúzást nem csinálnak meg kétszer, a párok azért bíznak meg a feladattal, mert tudják, hogy a figyelem és a koncentráció a munkám fontos alappillére.

Buliképek

A lakodalmi buli, a pörgés izgalmas világ. Szeretek a világítással játszani, kisérletezni. A különböző helyszínek más és más beállítást követelnek és a zenekarok is más módon használnak fényeket. Ezeket kell összhangba hozni és megtalálni a módját annak, hogy a bulihangulat a képeken is visszaköszönjön.