Bemutatkozás

Kovács Krisztiánnak hívnak, 40 éves vagyok, Nagykanizsán élek. 2004-ben kezdtem fotózással foglalkozni. Esküvő fotózással egy baráti felkérés során kerültem kapcsolatba 2010-ben… és már nem volt menekülés. Hivatás szerűen 6 éve örökítem meg a vidám eseményeket.

Munkám során a legfontosabb számomra, hogy a “Nagy nap” visszanézve is nagy legyen és a legjobb pillanatok ott legyenek a fotókon, az albumban a slideshow-ban.
A fotózások során a jókedv és a felszabadultság jellemző a párokra amit öröm lencsevégre kapni. Mindig izgatottan várom, hogy miként fog alakulni egy-egy kreatív fotózás. A külföldi utazások során több idő van összecsiszolódni, így ezek a fotózások általában oldottabb hangulatban telnek. Vallom, hogy a kreatív fotókra időt kell szánni, az egy napra tervezett események sokszor sietésre kényszerítenek és a párok is feszültebbek. Szánjatok időt erre az eseményre!

Esküvőt fotózni? Nem könnyű. Minden alkalommal úgy indulok neki, mintha az első lenne. Fontos, hogy minden stimmeljen, legyen meg az összhang, kapjam el a ritmust. A pillanatot nem lehet megismételni, az én dolgom, hogy éljek azzal az eggyel amit láthatok és a nagy napon megörökíthetem.

Felszerelés: Canon EOS 5D Mark III, Canon EOS 5D Mark IV, Canon EF 24-70 2.8, Canon 135 mm F2.0, Sigma 35 1.4, Samyang 14 mm, Canon 580EX II, Canon 600EX RT vaku.

smallme

 

E-mail:

foto@kovacskrisztian.hu

kkeskuvofoto@gmail.com

      mobil: +36309501095

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*