Bemutatkozás

Kovács Krisztiánnak hívnak, 38 éves vagyok, Nagykanizsán élek. Informatikus mérnökként dolgozom egy svájci érdekeltségű cégnél. 2004-ben kezdtem fotózással foglalkozni. Esküvő fotózással egy baráti felkérés során kerültem kapcsolatba 2010-ben… és már nem volt menekülés. Hivatás szerűen 6 éve örökítem meg a vidám eseményeket.

Munkám során a legfontosabb számomra, hogy a “Nagy nap” visszanézve is nagy legyen és a legjobb pillanatok ott legyenek a fotókon, az albumban és slideshow-ban.
A fotózások során a jókedv és a felszabadultság jellemző a párokra. Esküvőt fotózni? Nem könnyű. Minden alkalommal úgy indulok neki, mintha az első lenne. Fontos, hogy minden stimmeljen, legyen meg az összhang, kapjam el a ritmust. A pillanatot nem lehet megismételni, az én dolgom, hogy éljek azzal az eggyel amit láthatok és a nagy napon megörökíthetem.

Felszerelés: Canon EOS 5D Mark III, Canon EOS 5D Mark IV, Canon EF 24-70 2.8, Canon 135 mm F2.0, Sigma 35 1.4, Samyang 14 mm, Canon 580EX II, Canon 600EX RT vaku.

smallme

 

E-mail:

foto@kovacskrisztian.hu

kkeskuvofoto@gmail.com

      mobil: +36309501095

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*