Zsófi & Laci

Csütörtöki nap, a “fontos” tényezőt nem hagyhatom ki: lógott az eső nem kicsit. Letenyén találkozó majd egy helyi parasztmúzeum falai között készültek a régi idők fotói.
Jól szórakoztunk a múltban. A falusi környezet után a horvát határ melletti bányatavak adtak tökéletes helyszínt, amit a felhők csak színesítettek, fantasztikus képi hatást adva. Itt már kaptunk némi esőt de nem számított, Zsófiék belejöttek, amúgy is volt ott elég víz, mit számított még egy kevés.

A vizes kaland után megcéloztuk a lendvai hegyet, az ott hullámzó dombság csodás látványt ad a háttérben, miközben Laciék egymással vannak elfoglalva :) Útközben nem hagyhattuk ki a sárguló repcét sem ami előző héten is jól mutatott a fotókon. A házasulandók gondolkodás nélkül szaladtak bele, szuper, gondoltam. A szőlőbirtokok között bújkálva készült egy remek sorozat a határ másik oldalán álló pincékről és melléképületekről a lényeget persze Zsófi és Laci adta.

Vissza az iskolapadba. Menyasszonyunk tanító lévén kérte, hogy látogassunk el egy iskolába ahol a kedvelt mindennapjait beleviheti élete nagy napjába. Az apró bútorok, a kréta szaga egyedülálló hangulatot adott :)

A napot már szinte sötétben zártuk, Bázakerettye mellett álló olajfúró tornyok, pumpák között, a vőlegény a szakmai oldalról sokkal többet tudna mesélni. Előkerült a franciakulcs a védősisak és az elengedhetetlen gumicsizma. A fotózás végére meg is érkezett a nyakunkba az eső de addigra már fáradtan, több száz képpel a kártyán tartottunk haza felé.

Sok boldogságot Zsófi & Laci!

A fotózási napról készült összeállítás:

pár fotó a párról, pár helyszínen:

_KF_7289

_KF_7305

_KF_7467

_KF_7519

_KF_7571

_KF_7580

_KF_7601

_KF_7645

_KF_7687

_KF_7761

_KF_7820

_KF_7841

_KF_7904

_KF_7935

_KF_7956

_KF_7991

_KF_8012

…és egy kihagyhatatlan evolúciós fotó a vőlegényről és a cimborákról:

_KF_8160

Recent Posts

Recent Comments

  Archives

  Categories

  Written by:

  Be First to Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *