egy pénteki fotózás, napsütés, szél, eső

Péntek délután, a szombati esküvő kreatív fotózása. Kezdés a vasúton, napsütésben. Szinte nyári melegben korzóztunk a vágányok között, a pár egy vonaton ismerkedett meg, erre emlékezve választottuk a helyszint.

A szocializmusból ránk maradt épületek között cikázva készültek a fotók egymás után, cseppet sem késett egy exponálás sem, ezt az utat nem támogatta a MÁV. Előkerült laptop, börönd kiolvasott orosz tankönyv. Eredményes egy órát töltöttünk a sínek között.

A jegyünk nem csak oda szólt, így kocsiba pattantunk és meg sem álltunk a Hertelendy kastély színes fákkal teli kertjéig. Alig 30 percet tudtunk első körben dolgozni, sötét felhők és szél közeledett mi menekültünk. A kastély szerencsére ilyen esetre is tartogat elég helyszínt, hogy termékenyen töltsük el a rendelkezésre alló időt. Szép falak, képek, csillárok, bútorok, zongora mondhatni egy elég jól felszerelt kastélyba tévedtünk. Sötétedés elött a hintó is előkerült, türelmes lovakkal és vidám hajtóval. Ezután újabb eső következett, de mi ezzel már csöppet sem foglalkoztunk, kész voltunk.

Holnap szertartások, majd buli. Töltöm az aksikat.

IMG_1783

Recent Posts

Recent Comments

  Archives

  Categories

  Written by:

  Be First to Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *